DomovNaši krajiMagični živžav na drsališču

Magični živžav na drsališču

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnji Magični december v Kopru je postregel tudi z magičnim drsališčem, ki navdušuje otroke pa tudi ostale generacije.

Vsak dan se tako na 300 kvadratnih metrov velikem drsališču zvrsti veliko število navdušenih drsalcev. Mestna občina Koper je vsem osnovnim šolam v občini ponudila brezplačno drsanje v dopoldanskem času, primestnim šolam pa krije tudi stroške avtobusnega prevoza do Kopra in nazaj. Prav tako bo občina brezplačno drsanje omogočila socialno ogroženim otrokom iz Mestne občine Koper.

drsalisce
Otroci so danes uživali na drsališču. Foto: ekoper.si

Osnovnošolci preživeli čudovito dopoldne

Današnje dopoldne so drsališče z navdušenjem, radostjo in smehom preplavili učenci osnovnih šol iz Prad in Gračišča, ki so v magičnem prednovoletnem vzdušju preživeli čudovito dopoldne, razposajenost in sreča nasmejanih otrok pa sta preplavila celoten trg. V tem tednu so se drsanja udeležili učenci OŠ Koper, do konca tedna pa bodo koprsko drsališče obiskali tudi učenci OŠ P. P. Vergerio il Vecchio in OŠ Šmarje.

Vse do 6. januarja se bodo na drsališču zvrstili tudi učenci iz ostalih osnovnih šol Mestne občine Koper.

drsalisce
Drsalci ste vabljeni vsak dan. Od nedelje do četrtka lahko drsate med 10. in 20. uro, ob petkih in sobotah pa med 10. in 22. uro. Foto: ekoper.si

Drsalci ste vabljeni vsak dan. Od nedelje do četrtka lahko drsate med 10. in 20. uro, ob petkih in sobotah pa med 10. in 22. uro. Drsališče bo odprto do 8. januarja 2017. Za uro drsanja boste odšteli 1 evro, dodaten evro pa vas bo stala izposoja drsalk.

Na Titovem trgu se bodo ob drsališču skoraj vsakodnevno vrstili pevski in plesni nastopi, delavnice, ure pravljic, otroške predstave in drugi dogodki. Vsak konec tedna bodo na trgu oziroma v Verdijevi ulici tudi praznični sejmi. *