DomovNaši krajiMesec v znamenju PostFest-a

Mesec v znamenju PostFest-a

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Od te sobote pa vse do začetka februarja bo koprska Taverna prizorišče petih brezplačnih sobotnih koncertov v sklopu PostFest-a.

Tako boste že to soboto, 12. januarja, ob 20. uri v Taverni lahko prisluhnili koncertu 6 Pence – Queen Tribute, prihodnjo soboto, 19. januarja, vas bo zabavala priljubljena slovenska skupina Šank Rock, zadnjo januarsko soboto (26. januarja) bodo nastopili Zucchero Celebration band, 2. februarja bo na programu koncert Iztok Novak Easy & Friends, zaključni koncert, ki bo v soboto, 9. februarja, pa bodo zaznamovali člani skupine Pop Design.

Vsi koncerti se bodo začeli ob 20. uri in bodo za obiskovalce brezplačni. Mestna občina Koper in KODA Events, ki so organizatorji PostFest-a, si s koncertnim dogajanjem v Taverni želijo popestriti dogajanje v Kopru. Kot je znano, bo do 10. februarja obratovalo tudi drsališče ob morju, prav tako bo do takrat na voljo gostinska ponudba v hiškah ob drsališču, pa tudi osrednji del Čudolandije si bo možno ogledati vse do 10. februarja.