DomovNaši krajiNaj vas cirkus na ledu zapelje v zimsko pravljico

Naj vas cirkus na ledu zapelje v zimsko pravljico

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V Koper prihaja svetovno znani in edinstveni Moskovski cirkus Jurija V. Nikulina na Cvetnem bulvarju, ki se bo predstavil z Moskovskim cirkusom na ledu Natalije Abramove. Predstava, ki ponuja pravljično doživetje za otroke in vse, ki ste to po srcu, bo v nedeljo, 11. decembra, ob 16. uri na Bonifiki. Organizator dogodka je Festival slovanskih kultur, zavod za organizacijo kulturnih prireditev.

Artisti fantastične cirkuške uprizoritve bodo nastopili s povsem novimi pisanimi kostumi, čarobnimi posebnimi učinki in triki na ledu z vrtoglavo dinamiko, kar bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boste doživeli vrtoglavo ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in vrhunsko glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh predprazničnih decembrskih večerih.

Povezuje jih petdesetletna tradicija

Moskovski cirkus na ledu je leta 1964 ustanovil A. G. Arnold, eden od najbolj priznanih cirkuških režiserjev svojega časa. Tako drznih in originalnih idej ne bi bilo mogoče uresničiti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Zasedba nastopa več kot 50 let in je v teh letih navdušila okoli 200 milijonov gledalcev v več kot 50 državah sveta. Vsi vaši najljubši in tudi še nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Moskovski cirkus na ledu še danes velja za pionirja nove zvrsti cirkusa, kjer neutrudno vodi in postavlja nove standarde svojim sledilcem.

cirkus
Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa. Foto: Moscow Circus on Ice

Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki.

Podarite sebi in svojim otrokom prekrasno predpraznično razpoloženje in prečudovito izkušnjo! *