DomovNaši krajiNe zamudite zadnjega razpisa za prireditve in promocijske aktivnosti

Ne zamudite zadnjega razpisa za prireditve in promocijske aktivnosti

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Izteka se zadnji rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti Mestne občine Koper za leto 2018.

Torek, 9. oktober, je zadnji rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti Mestne občine Koper za leto 2018, ki se bodo izvajale od vključno 1. novembra do 31. decembra 2018.

Organizatorji kulturnih, športnih, turističnih in zabavnih prireditev ali prireditev socialne narave oz. prireditev, namenjenih otrokom in mladini, ki bodo svoje prireditve izvedli med 1. novembrom in 31. decembrom 2018, se na razpis lahko prijavijo vključno do torka, 9. oktobra. Prav tako se na razpis lahko prijavijo organizatorji promocijskih aktivnosti, ki bodo promocijske aktivnosti izvedli v med 1. novembrom in 31. decembrom 2018. Prijavitelji promocijskih aktivnosti morajo biti registrirani v Mestni občini Koper, promocijske aktivnosti  pa se morajo odvijati izven Mestne občine Koper in morajo prispevati k promociji občine.

Več informacij v zvezi z javnim razpisom lahko zainteresirani dobijo na Turistični organizaciji Koper, na Mestni občini Koper.

Razpisna dokumentacija javnega razpisa je dosegljiva TUKAJ.