Nepozabni izleti po Primorski, Istri in zamejstvu za vse

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnja poletna sezona v slovenski Istri ob različnih doživetjih ponuja tudi izlete po Primorski, Istri in zamejstvu. Oglede lepot naših krajev širom Slovenije, kjer ima svoje mesto v široki turistični ponudbi tudi slovenska Istra, omogoča tudi manjša družinska agencija Autentica – Turistično razvojna agencija iz Kopra.

Bogata turistična ponudba, ki zajema tudi naše kraje, vsebuje pestro paleto različnih dejavnosti. Ob raziskovanju skritih kotičkov, sprehodih po odmaknjenih starodavnih vasicah in starih mestnih središčih, pogovori z domačini, lahko obiskovalci okusijo domače dobrote, ki jih skrivajo manjše, a zato toliko bolj pristne vinske kleti, oljarne, pršutarne, sirarske, ekološke in druge turistične kmetije ter domače gostilne.

Z nakupom izletov pri agenciji Autentica lahko pomagate manjšim lokalnim pridelovalcem, kmetijam, društvom in posameznikom ter na tak način prispevate h krepitvi lokalnih skupnosti in ohranjanju kulturnega izročila. Raznolika ponudba, ki jo lahko najdete na spletni strani agencije, ponuja osvežitev v vročih poletnih dneh, izlete z ladjo in ribje piknike v slovenski Istri, kjer vam bodo morske dobrote postregli kar na krovu.

Več idej za izlete in avtentična doživetja v slovenski Istri lahko najdete na: www.autentica.si

Foto: Autentica