Nepozabno druženje s koprskimi prvaki

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

V soboto je v Kopru vladalo športno vzdušje. V Mestni občini Koper se dobro zavedajo pomena športa in uspehov, ki jih nizajo koprski športniki. V znak zahvale in podpore delu koprskih športnikov so priredili veliko športno druženje oziroma Večer s koprskimi prvaki.

Namen prireditve je bil promocija športnih društev in klubov MOK, športa, rekreacije in aktivnosti MOK na področju športa in športne infrastrukture.

Lepo število domačinov si je z zanimanjem ogledalo pestro popoldansko dogajanje v Centru športov na mivki, kjer so se ekipe športnih klubov prijateljsko pomerile v odbojki na mivki. Nadaljevalo se je s sproščenim druženjem v koprski Taverni ob glasbenih zvokih priljubljene skupine Rok’n’band. Druženja s koprskimi prvaki se je udeležil tudi župan MOK Aleš Bržan, ki se je v svojem govoru v prvi vrsti zahvalil vrhunskim koprskim športnikom, kajakašicama Špeli Ponomarenko Janić in Anji Osterman, potapljačici Alenki Artnik, odbojkaricama Tjaši Jančar in Tjaši Kotnik, košarkarskemu klubu Koper Primorska in Vaterpolo društvu Koper, ki so s svojimi športnimi uspehi v zadnjem letu prispevali k veliki prepoznavnosti našega mesta.

Foto: Matia Ščukovt