Nova številka občinskega časopisa KP MOK že v poštnih nabiralnikih

KulturaNaši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Občanke in občane Mestne občine Koper je ta teden v poštnih nabiralnikih pričakala nova številka občinskega časopisa KP MOK, ki kliče po poletju.

Na prvih straneh časopisa preberite intervju z županom Alešem Bržanom in informacije o uresničevanju projektov participativnega proračuna, pa tudi o izvajanju novega participativnega proračuna, za katerega je občina predvidela 960 tisoč evrov.

Tokratna izdaja prinaša številne izvirne zgodbe iz naših krajev, vsebine s področja kulture in športa ter prikaz aktivnosti, ki jih je Mestna občina Koper izvajala v času epidemije koronavirusa in za oskrbo najšibkejših občanov vzpostavila mrežo pomoči. Osrednji del časopisa je namenjen predstavitvi naložb Mestne občine Koper, ki so se sklenile v teh dneh, in naložbah, ki jih občina načrtuje v prihodnosti. Obetajo se tudi nove vsebine v mali loggi, ki bodo obogatile prostor, ki bo primeren za gostitev manjših prireditev. Preberete lahko tudi, kako je občina letošnji občinski praznik obeležila na prav poseben način in spoznate, kako so se kulturne ustanove v koprski občini prilagodile poslovanju v izrednih razmerah.

Časopis KP MOK lahko prevzamete tudi v Pretorski palači ali v avli Mestne občine Koper.

Želimo vam prijetno branje.