DomovNaši krajiOdprta sta dva nova javna poziva Las Istre

Odprta sta dva nova javna poziva Las Istre

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Do sredine marca sta odprta dva nova javna poziva Las Istre. Jutri bo v Kopru njuna predstavitev.

Las Istre je razpisal dva nova javna poziva, katerih namen je izbor operacij oziroma projektov, katerih rezultati prispevajo k uresničevanju ciljev Strategije lokalnega razvoja lokalne akcijske skupine za območje občin Ankaran, Izola, Koper in Piran 2014-2020 in sofinanciranje njihovih stroškov.

Javna poziva za sofinanciranje iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR) in Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) sta objavljena na spletni strani Las Istre, rok za oddajo vlog pa je 18. marec 2019.

Za vse, ki so zainteresirani za prijavo, bodo pripravili  tudi predstavitve javnih pozivov. Tako bo že danes, v četrtek, 24. januarja, ob 17. uri predstavitev pozivov v koprskemu Središču Rotunda, v torek, 29. januarja, ob 17. uri, bo predstavitev v Kulturnem domu Božidarja Jakca v Padni, v sredo, 30. januarja, ob 18. uri, v Kulturnem domu Jadran v Gažonu., v četrtek, 31. januarja, ob 17. uri, v Krajevni skupnosti Ankaran in v petek, prvega februarja, ob 17. uri, v Krajevni skupnosti Korte.

Več informacij je dostopnih na www.las-istre.si, za vse informacije v zvezi z javnimi pozivi in možnostmi za prijavo operacij pa se lahko obrnete na Središče Rotunda (051 458 410, info@sredisce.rotunda.si)