DomovNaši krajiPočitniško varstvo za vse otroke Mestne občine Koper

Počitniško varstvo za vse otroke Mestne občine Koper

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Bližajo se šolske počitnice, zato so v Mestni občini Koper tudi letos poskrbeli za poletno počitniško varstvo. Različni izvajalci in ponudniki programov za otroke in mladino namreč v času poletnih počitnic nudijo pestro paleto dejavnosti in aktivnosti za otroke.

Mnogim izvajalcem tako občina sofinancira osnovni program, ki vključuje tudi počitniške aktivnosti za otroke. Med temi so Društvo prijateljev mladine Koper, Dnevni center za otroke in mladostnike PetKA Koper in Večgeneracijski center Koper.

Za otroke od 1. do 5. razreda osnovnih šol iz Mestne občine Koper pa bo tudi v letošnjem letu organiziranopočitniško varstvo na Osnovni šoli Koper. Foto: arhiv ekoper.si

Tudi letos za otroke pester nabor aktivnosti

Za otroke od 1. do 5. razreda osnovnih šol iz Mestne občine Koper pa bo tudi v letošnjem letu organizirano počitniško varstvo na Osnovni šoli Koper. Varstvo bo med 7. in 16. uro potekalo vsak delovni dan v času poletnih počitnic z izjemo zadnjega tedna v juliju in prvih dveh tednov v avgustu.

V času varstva se bo v prostorih Osnovne šole Koper, na njenih športnih in igralnih površinah, na mestnem kopališču ter na izbranih izletnih točkah izvajal program pod vodstvom učiteljev in drugih strokovnih delavcev, ki delujejo v okviru osnovne šole. Otroci bodo v času varstva prejeli tudi malico.

Vsi, ki želite svojega otroka vključiti v počitniško varstvo, ga morate prijaviti najkasneje do ponedeljka, 8. junija 2018. Prijavite se lahko izključno preko elektronske prijave, ki se nahaja TUKAJ.

Število udeležencev ni omejeno, sicer pa se je v lanskem letu število otrok, ki so koristili počitniško varstvo gibalo med 30 do 135 otrok na teden, kar pomeni, da je v povprečju v program počitniškega varstva vključenih 85 otrok na teden.