DomovNaši krajiPodaljšan rok za interesente za praznične sejme

Podaljšan rok za interesente za praznične sejme

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Vsi, ki bi želeli imeti stojnico s prazničnimi izdelki na božično-novoletnih sejmih v Kopru, se lahko še prijavite za sodelovanje.

Prižig luči 2016
K sodelovanju na sejmih so vabljeni ponudniki rokodelskih izdelkov, tekstila, darilnega programa, tiskovin in drugih izdelkov. Foto: Vojko Rotar

Potem ko je Mestna občina Koper v sodelovanju z Zavodom Koper Otok in drugimi partnerji minuli petek in soboto na Titovem trgu uspešno organizirala Miklavžev sejem, nas praznični sejmi med petkom in nedeljo čakajo tudi vse ostale vikende v decembru.

Vsi zainteresirani za sodelovanje na prazničnih sejmih se lahko še prijavite preko elektronskega naslova info@activekoper.si. Tam dobite tudi vse dodatne informacije, npr. o načinu in pogojih uporabe prodajnih mest.

Praznične stojnice bodo postavljene v bližini drsališča. Foto: ekoper.si

Praznične stojnice bodo postavljene v bližini drsališča, ki bo letos prvič postavljeno na Titovem trgu v Kopru in kjer se bo zvrstil tudi zanimiv spremljevalni program.

K sodelovanju na sejmih so vabljeni ponudniki rokodelskih izdelkov, tekstila, darilnega programa, tiskovin in drugih izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju.

FOTO: Koper je zasijal v soju magičnih luči