DomovNaši krajiPostFest in drsališče še vabita v Koper

PostFest in drsališče še vabita v Koper

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Še dobrih deset dni lahko obiščete koprsko drsališče ob morju. Taverna pa bo še dvakrat prizorišče PostFesta.

Brezplačni sobotni koncerti v Taverni – PostFest se prevešajo v zaključno fazo. To soboto ob 20. uri ne zamudite koncerta Easy & Friends, prihodnjo soboto, 9. februarja, pa se bo PostFest zaključil s koncertom priljubljene skupine Pop Design.

Do prihodnje nedelje, 10. februarja, pa lahko obiščete drsališče ob morju. Slednje med tednom obratuje med 12. in 20. uro, ob sobotah in nedeljah pa med 10. in 20. uro. Sočasno bo z zaprtjem drsališča – prihodnji konec tedna – ugasnila tudi Čudolandija, dežela čarobnih luči, ki je konec lanskega in začetek tega leta v Koper privabila številne obiskovalce.

Sicer pa v teh dneh ne zamudite še: to soboto, 2. februarja, ob 20. uri bo v  protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega komedija Razočarana gospodinja pri seksologu, v Gračišču pa v soboto ob 18. uri prirejajo glasbeno-zabavni večer Pr korita vse zaznaš, ki ga bodo popestrili člani KD Šavrini in anka Šavrinke, Tamburaši iz Vipave ter pevci in godci iz Istre.

Jutri, v petek, 1. februarja, ob 18. uri pa bo v Pretorski palači odprtje razstave del nagrajencev Ex-tempora Sladka Istra – Andreja Blažona, Zdenke Petek in Anite Vozelj.