DomovNaši krajiProstočasne aktivnosti za šolarje med zimskimi počitnicami

Prostočasne aktivnosti za šolarje med zimskimi počitnicami

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Zimske počitnice so pred vrati, vi pa ne veste komu bi zaupali varstvo svojega otroka. Večgeneracijski center Morje in Društvo prijateljev mladine Koper sta prav v času počitnic za šolarje organizirala različne prostočasne aktivnosti. 

Večgeneracijski center Morje tako za otroke načrtuje počitniško varstvo, kjer bo otrokom na voljo več brezplačnih delavnic, ki bodo potekale med 9. in 14. uro vsak dan. Otroci se bodo lahko udeležili gledališke delavnice, obiskali bodo Luko Koper in spoznali njeno delovanje, uživali v športnih dejavnostih, se zavrteli ob ritmih plesne delavnice in se na ustvarjalni delavnicah umetniško izražali. Malico bodo morali otroci prinesti s seboj. Prijave za počitniško varstvo sprejemajo na telefonski številki 040 772 030. Več informacij pa najdete TUKAJ!

Otroci se bodo v Večgeneracijskem centru Morje lahko udeležili gledališke delavnice. Foto: ekoper.si

Za vse ljubitelje košarke pa Društvo prijateljev mladine Koper prireja športno kreativne dneve, kjer bo otroke s košarko seznanil trener in vodja članske ekipe KK Sixt Primorska ter ambasador primorske košarke Goran Jagodnik. Poleg zanimivih košarkarskih dogodivščin pa otroke čakajo še zanimive družabne igre in ustvarjalne delavnice. Za malico morajo otroci poskrbeti sami, sicer pa boste za program odšteli 16 evrov. Prijavnice na delavnice najdete TUKAJ!