DomovNaši krajiS Flek festom v poletje vstopite barvito!

S Flek festom v poletje vstopite barvito!

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper v sodelovanju z Mestno občino Koper bo ta petek vsem mladim omogočil doživetje partija, poleg pa je s Klubom študentov občine Koper pripravil delavnice in ustvarjalnice. 

Spremljevalni program se bo začel ob 18. uri, kjer se bodo obiskovalci lahko sprostili, postali kreativni in se naučili tako enostavnih letečih poz z acro jogo, zavihtet obroč okoli pasu s hula hoop obroči, izdelat svoj poi poi in osnov žongliranja kot tudi s tempero slikali na platno v gibanju.

Svoja znanja bodo delili Rok Skof (acro joga), Anja Herc (hula hoop), Martin Pregelj (poi poi) in Nina Grmovšek Seljak (gibalno barvna delavnica). Udeležba je brezplačna, a je potrebna predhodna prijava na: http://bit.ly/kŠOKbarv

Glasbeni program se bo pričel ob 20. uri, ko bosta za mešalko stopila zmagovalca natečaja za neuveljavljene djje Chunky Vibes, ki sta bila izbrana s strani glavnih nastopajočih Boltzmanna in Tomy DeClerquea. Koprčana sta izkazala voljo in interes za sodelovanje ter zmagovalcu tudi ponudila 4-urni tečaj glasbene produkcije. Energičnost elektronskih vibracij bo Tomy DeClerque sklenil s techno pečatom, ki pa se nato odpravlja na kar dva pomembna glasbena festivala Awekenings in Ultro Europe.

Petkov radoživ program bo za mlade do 29. leta brezplačen, za vse ostale pa bo vstopnina 2 evra. Dogodek je namenjen predvsem mladim, ki uživajo ob poslušanju elektronske glasbe in nimajo možnosti it v diskoteko ali na party. Prisotni bodo prostovoljci iz organizacij DrogArt in New prevent.

Program:

18.00 -21.00 – TEMPERAmet gibanja: ples in slikanje s tempera barvo
mentorica delavnice: Nina Grmovšek Seljak
18.00-19.00 – ACRO joga: osvoji svoj najljubši leteči položaj mentor delavnice: Rok Skof
19.00-20.00 – Poi Poi: naredi svojega in se nauči osnov žongliranja mentor delavnice: Martin Pregelj
20.00-21.00 – Hula Hop: nauči se ali pa ponovno zavrti obroč mentorica delavnice: Anja Herc

Line up:
20.00 Chunky Vibes (zmagovalec natečaja DJ POZOR)
22.00 Boltzmann
23.30 Tomy DeClerque

Barvit vstop v poletje, ki bo združil ples, drugačnost, elektroniko, ustvarjanje in barve! Tudi tvoje poletje se lahko začne noro dobro.