DomovNaši krajiŠe nekaj dni lahko glasujete za Koper

Še nekaj dni lahko glasujete za Koper

Naši krajiNoviceSlovenijaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Še vse do 8. septembra lahko glasujete za Koper v projektu Moja dežela– lepa in gostoljubna.

Tekmovanje Moja dežela– lepa in gostoljubna pod okriljem Turistične zveze Slovenije poteka že 29. leto zapored. Dolgoročno sporočilo projekta je, da sta urejeno in gostoljubno okolje pogoj za uspešen razvoj turizma, namen akcije pa je pohvaliti tiste, ki na področju turizma napredujejo in se razvijajo ter obenem opozoriti na slabe točke, pri katerih bi bile dobrodošle izboljšave. V natečaju sodeluje 37 izletniških krajev, 39 mest, 13 turističnih krajev, 13 zdraviliških krajev, sedem youth hostlov, 19 kampov in glampingov ter 16 tematskih poti. Letos so se izboru pridružile tudi slovenske vojašnice, Petrol pa v okviru natečaja ocenjuje svoje bencinske servise. Zmagovalce bodo razglasili na Dnevih slovenskega turizma, ki bodo v Laškem med 12. in 14. oktobrom.

Na spletni strani Turistične zveze Slovenije še vedno lahko glasujete za najlepše in najgostoljubnejše večje mesto, med katerimi je poleg Celja, Kranja, Ljubljane, Maribora, Novega mesta in Velenja tudi naš Koper.

Vabljeni h glasovanju na tej povezavi: http://www.turisticna-zveza.si/glasovanje-2020-oddajte-glas

Sicer je z enega IP naslova dnevno dovoljen samo en glas na posamezen kraj, tako da vabljeni h glasovanju tudi s svojih mobilnih naprav in osebnih računalnikov.