Še zadnji dan za ogled video mappinga

Naši krajiNoviceObvestilaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Video mapping na Titovem trgu si lahko ogledate samo še nocoj.

Video mapping oziroma posebno video projekcijo ob glasbeni podlagi, s katero že od konca novembra koprska Pretorska palača vsak večer zaživi na prav poseben način, si bo možno ogledati samo še nocoj (v torek, 7. januarja). Projekcije bodo tudi danes v 30-minutnih intervalih med 17. in 22. uro.

Video mapping je bila ena od letošnjih novosti Fantazime v Kopru, s katero je osrednji koprski trg zasijal v vsej svoji lepoti. Projekcije so od konca novembra dalje vsak dan navduševale številne domačine in druge obiskovalce mesta.

Sicer se bogato dogajanje Fantazime v Kopru z različnimi dogodki, drsališčem in praznično gostinsko ponudbo nadaljuje do te nedelje, 12. januarja.

Nocoj ob 19.30 bo na Ukmarjevem trgu – nasproti Kapitanije nastopil oktet Aljaž, v petek ob 18. uri MePZ Obala, v soboto ob 11. uri bo znova na sporedu otroška predstava, čez dan pa bo živahno na ploščadi ob hiškah z gostinsko ponudbo, kjer bo Saturday sun dance Daytime party, zvečer ob 20. uri pa bo v Taverni koncert Infamous Love. Bogato dogajanje Fantazime se bo zaključilo v nedeljo z nastopom skupine Šavrini in anka Šavrinke ob 18. uri na trgu nasproti Kapitanije.