DomovNaši krajiSea fun vodni park dopolnjuje ponudbo Active Koper

Sea fun vodni park dopolnjuje ponudbo Active Koper

Naši krajiŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Park vodnih športov Active Koper je v teh vročih dneh odlična izbira za preživljanje prostega časa. Tudi letos je največ zanimanja za SUP-anje, pravi hit letošnjega poletja pa so Sea Fun napihljiva igrala na vodi.

Park vodnih športov Active Koper je projekt, ki ga Mestna občina Koper že tretje leto uspešno izvaja v sodelovanju z več kot desetimi športnimi društvi, organizacijami in drugimi ponudniki z morjem povezanih aktivnosti. Active Koper je letos umeščen v nov center vodnih športov v Žusterni, podobno kot v minulih dveh izvedbah pa tudi letos na enem mestu združuje možnost surfanja, potapljanja, jadranja, supanja, vožnje s pedalini in vodnimi kolesi ter druge oblike zabave na in ob vodi. Letos so z novostjo v ponudbi – električnimi vodnimi skuterčki in Sea Fun vodnim parkom na svoj račun prišli še posebej najmlajši. Tako je poleg supanja v zadnjih dneh največ zanimanja prav za obisk napihljivih vodnih igral, ki omogočajo spuščanje po toboganih, skakanje na trampolinu, plezanje in druge vragolije. Za vstop na napihljiva igrala je za pol ure treba odšteti 4 evre, za eno uro pa 6 evrov. Več na www.activekoper.si

 

Active Koper poleg redne ponudbe v sodelovanju s ponudniki pripravlja tudi posebne akcije in promocijske dogodke. Ravno to soboto bo v centru vodnih športov že tradicionalna, 29. mednarodna regata Kajak kanu kluba Žusterna, ki bo gostila številne klube iz Slovenije in tujine. Slednja bo zagotovo lepo popestrila redni program centra in še dodatno spodbudila zanimanje obiskovalcev za športe iz ponudbe.