DomovNaši krajiSkok v poletne počitnice s festivalom CMoKFEST

Skok v poletne počitnice s festivalom CMoKFEST

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper bo tudi letos poskrbel za bogat in pester začetek poletnih počitnic, saj bo od 26. junija do 29. junija v prostorih Centra mladih Koper in po različnih lokacijah po Kopru potekal mladinski festival CMoKFEST.

Namen festivala je skupaj z mladimi ustvariti in ponuditi vsebine, ki jih v tem okolju pogrešajo, ter popestriti začetek poletnih počitnic. CMoKFEST kot festival umetnosti, glasbe, športa, druženja in zabave prinaša pestro dogajanje za mlade ter manj mlade.

Za večer, poln smeha in zabave, bodo v sredo, 26. junija 2019, poskrbeli odlični stand up komiki, kot so Perica Jerković, Gašper Bergant, Rok Škrlep in Žan Papič. V četrtek se program nadaljuje s koncertom Jurassic Sax, ko bosta nastopili skupini Pantaloons in Techno Vikings. V petek bo na Ukmarjevem trgu potekal BMX in skate session, za glasbeno ozadje bosta poskrbela DJ-a Lejon (Trite) in Rockwald. Festival bo zaključen v obliki hip hop večera, ko bodo oder zavzeli N’Toko, izolski reper Drill in Masayah.

Ljubitelji športa se boste lahko pomerili v igranju namiznega nogometa, odbojke na mivki, nogometa in igranju videoigric. V izjemno bogatem kulturnem, izobraževalnem, glasbenem in športnem spremljevalnem programu ne bo manjkalo ustvarjalnih vsebin. Obiskovalci bodo lahko grafitirali koprski podhod, obiskali živo knjižnico, sodelovali na plesni delavnici in drugih zanimivih dogodkih.

Mladinski festival so omogočili Center mladih Koper, sklad Živeti s pristaniščem in Mestna občina Koper. Soorganizatorji festivala so Primorsko svetovalno središče, ŠOUP, Univerzitetna športna zveza Primorske, Društvo Animov in ljubiteljev animiranih filmov.

Celoten program najdete na povezavi: https://www.facebook.com/events/239920803400833/