DomovNoviceOlimpijski bazen Koper do septembra ne bo v uporabi

Olimpijski bazen Koper do septembra ne bo v uporabi

Naši krajiNoviceProsti časŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Javni zavod za šport Koper bo jutri, v soboto, 15. junija, zaprl Olimpijski bazen Koper. Zaprt bo predvidoma do jeseni, ta čas pa bo zavod izkoristil za redno letno zamenjavo vode, vzdrževalna dela in odpravo napak, ki so nastale pri izvedbi investicije in so se pokazale ob redni uporabi.

Olimpijski bazen Koper bo po zadnji tekmi državnega prvenstva v vaterpolu med domačim Vaterpolo društvom Koper 1958 in ekipo AVK Triglav Kranj zaprl svoja vrata. Do predvidoma septembra bodo obiskovalke in obiskovalci lahko uporabljali bazen v Žusterni, do sredine julija pa bodo v bazenu opravljali redna letna vzdrževalna dela in odpravljali napake, ki so nastale pri izvedbi investicije in so se pokazale ob redni uporabi.

Ta konec tedna se namreč uradno odpira kopalna sezona na kopališču v Žusterni, vrata jutri odpira tudi park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper. Kopališče bo obratovalo vsak dan med 8. in 20. uro, bazen pa med 10. in 18. uro. Letošnja novost na kopališču bodo ležalniki in senčniki.