DomovNaši krajiSladka Istra samo še danes

Sladka Istra samo še danes

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Najbolj sladki vikend v letu se bliža koncu. Arena Bonifika še kar poka po šivih. Tu pravkar sanjajo sladke sanje vsi sladkosnedi, ki se lahko do sitega naužijejo peciva, tort, gibanice, bonbonov, kolačev, potice, piškotov, sladkega kruha, sadja, medu, sladkega muškata, odličnega žganja in še in še. 

DSC_4321

Dobrodelna nota Sladke Istre

Tudi letos so se na Sladki Istri stojnice šibile pod težo slastnih dobrot. Radio Capris je v sodelovanju z Mestno občino Koper organiziral dobrodelno peko palačink. Ves denar od kuponov, ki ste jih namenili za njihove palačinke, bo šel centru Sonček Koper. Prav tako so dobrodelno noto Sladke Istre oplemenitile tortopekarice Sladkih nasmehov, ki so pridno zbirale denar za to, da bodo lahko s svojimi tortami razveselile vse otroke s posebnimi potrebami in vse tiste, ki so se znašli v finančni stiski.

DSC_4349

Zadovoljni obiskovalci

Naj spomnimo, da je na najslajši vikend v letu v Koper priplulo kar pet potniških ladij. V pogovoru s kapitanom potniške dame Voyager, Tomaszem Tominskim, smo v soboto izvedeli, da se je kar nekaj njihovih potnikov odločilo za obisk najslajšega dogodka v Kopru. Obljubil nam je, da bo tudi sam poskušal obiskati sladko prireditev.

DSC_4395

Prav tako se je dogodka udeležila ekipa portala ekoper.si. Nekaj mimoidočih smo povprašali, kako se počutijo.

“Vsako leto sem tu in vedno je super vzdušje. Navdušena sem, da je letos poudarek tudi na dobrodelnosti,” nam je zaupala Nataša iz Šalare.

Mitja in Kristina, ki sta na Sladko Istro pripeljala tudi svoje otroke, sta nam zaupala: “Odlično je tu, oba obožujeva sladkarije, sploh pa najini otroci. Pravi mali raj za našo družino.”

DSC_4380

Sladka Istra se danes zaključuje, časa imete le še do 19. ure, ko se vrata prireditve za letos zaprejo. Pohitite in si privoščite eksplozijo najslajšega užitka na Sladki Istri! *

Foto: PR MOK