DomovNaši krajiSodelovanje občine in mestnih trgovcev za še slajšo Sladko Istro

Sodelovanje občine in mestnih trgovcev za še slajšo Sladko Istro

Naši krajiTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Prizorišče letošnje jubilejne 10. Sladke Istre bo staro mestno jedro Kopra, zato je Mestna občina Koper k sodelovanju pri podpori prireditve povabila tudi mestne trgovce in ostale ponudnike mestnega jedra.

Jubilejna 10. Sladka Istra bo mestne ulice in trge posladkala zadnji vikend septembra. Da bi prireditev obiskalo čim več ljudi in da bi slednja minila v čim boljšem vzdušju, je Mestna občina Koper kot glavni organizator prireditve tudi letos k sodelovanju povabila ponudnike iz mestnega jedra, ki delujejo v Zavodu Koper Otok, pa tudi vse ostale, ki imajo svojo dejavnost v mestnem jedru.

Sladka Istra in mestni trgovci: da bo nakupovanje še slajše. Foto: arhiv

Občina je trgovce in druge lastnike lokalov v mestnem jedru spodbudila, da bi v času prireditve oziroma med 28. in 30. septembrom obratovalni čas svojih lokalov prilagodili prireditvi, in sicer med 9. in 19. uro. Prav tako so jih spodbudili, da bi pomagali pri promociji prireditve tako, da bi svoje stranke opozorili na Sladko Istro oziroma jih povabili, da obiščejo Koper prav v času prireditve.

Povabili so jih tudi, da sodelujejo v okviru spremljevalnega programa prireditve. Svoj predlog sodelovanja lahko vsi zainteresirani posredujejo do 24. avgusta na koper.center@gmail.com oziroma turizem@koper.si.

V Mestni občini Koper so namreč prepričani, da bo s sodelovanjem nakupovanje v največjem trgovskem centru mesta – mestnem jedru še slajše.