DomovNaši krajiTA TEDEN V CMK: Kariera, telovadba, koncert, delavnice…

TA TEDEN V CMK: Kariera, telovadba, koncert, delavnice…

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Ta teden lahko v koprskem centru mladih pretegnete svoje mišice, izdelate Zin, se odklopite v ritmih progresive …

Ponedeljkovo utrujenost lahko premagate z uro dobre telesne aktivnosti, ki je na programu danes ob 19. uri in se ponovi v sredo.

Torek bo tudi tokrat postregel z lokalnim kariernim zaganjalnikom, ki bo na sporedu tudi v petek in družabnim večerom. V poznih popoldanskih urah ne pozabite na zanimivo delavnico Ali je “biti v odnosu” lahko ovira za moje cilje?, na katero ste vabljeni vsi tisti, ki bi radi ponovili ali sploh prvič slišali kaj je pri uresničevanju lastnih ciljev pomembno in kako dati (ne)zavedne dvome pred vključenostjo v odnos-e na stran in si upati narediti korak v neznano.

V četrtek si lahko na prav posebni ustvarjalnici izdelate Zin – majhno knjigo, ki je lahko individualne, osebne narave, lahko pa je aktivistična, morda pa tudi mešanica obojega. v Zinih lahko rišete, pišete, lepite, skratka uporabljate raznovrstne likovne metode izražanja. Prav tako četrtkov večer napoveduje že 28 edicijo obalnih rim.

V soboto bodo CMK-jev oder zavzeli Fish on Mars, ki so sveža pridobitev na slovenski glasbeni sceni. Trio pod vplivom različnih zvrsti ustvarja glasbo, ki jo je težko uvrstiti v  en sam žanr; če pa jih že moramo popredalčkati, se pustijo enačiti s progresivo. Februarja 2017 so izdali prvenec naslovljen My hungry ghosts. Na odru lahko pričakujemo raznolikost – od umirjenih skorajda eteričnih kitarskih vložkov do temačnosti in udarnosti basa ter hipnotičnih ritmov bobnov. Odlikuje jih širina glasbenih stilov, ki bo zadovoljlila tudi ušesa s še tako prekaljenim okusom.