DomovNaši krajiUrejanje tlakovanih prehodov za pešce se nadaljuje

Urejanje tlakovanih prehodov za pešce se nadaljuje

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Prihodnji teden bo družba CPK d.d. nadaljevala z urejanjem prehodov za pešce iz tlakovcev.

Potem ko je bila v začetku meseca uspešno zaključena ureditev prehodov za pešce na Piranski cesti in delu Vojkovega nabrežja, pred dnevi pa še ureditev prehoda za pešce na cesti Zore Perello Godina, tik ob objektu banke Intesa Sanpaolo Bank, v naslednjem tednu sledi še ureditev dveh prehodov na Ljubljanski cesti.

Dela bodo trajala od 22. maja do predvidoma 11. junija, v tem času bo na delu ceste, od krožišča pri banki do krožnega križišča s Pristaniško ulico (vrata Muda) veljala popolna zapora za ves promet.

Cestne zapore bodo vidno označene, obvoz pa bo urejen po Cesti Zore Perello Godina in Pristaniški ulici. Ker bo v času popolne zapore onemogočen tudi dostop do avtobusnega postajališča Pri banki, bo to začasno nadomeščeno s postajališčem pri tržnici. Vozni redi avtobusnih linij bodo ostali nespremenjeni.

Vse voznike in druge uporabnike cest izvajalec prosi za razumevanje in strpnost med gradbenimi deli ter se že vnaprej opravičuje za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale pri začasni preusmeritvi prometa.