DomovNaši krajiV Centru mladih Koper od potopisa do kuharskih delavnic

V Centru mladih Koper od potopisa do kuharskih delavnic

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper ta teden ponujajo pestro paleto dogodkov, gostili bodo tudi nekaj znanih obrazov in izvedli zanimive delavnice.

finska
Vabljeni na popotovanje po Finski. Foto: dnb.no

Potopisno predavanje in mednarodni večer

Teden se je pričel s predavanjem Premagaj strah in osvobodi svoj potencial in karaoke večerom. Že danes pa nas v prostorih Centra mladih Koper čaka zanimivo potopisno predavanje in mednarodni večer.

V novembru Klub študentov občine Koper organizira štiri potopisna predavanja, ki bodo potekala vsak torek v novembru med 18.00 in 20.00 uro v Centru mladih Koper. Današnje potopisno predavanje bo namenjeno Indoneziji, na mednarodnem večeru pa vam bodo študentje predstavili Finsko in Kosovo.

Za vse željne znanja italijanskega jezika bo danes in v četrtek med 19. in 22. uro potekal tečaj italijanščine, ki ga organizira KŠOK.

3c6a7921e34d06015670b7692c36d0ed
Ali prepoznamo stisko sočloveka in se nanjo odzovemo? Foto: CMK

V CMK o odzivih na stisko sočloveka

Center mladih Koper jutri, 9. novembra 2016, ob 18. uri gosti predstavitev in premierno predvajanje eksperimenta »Kako se odzivamo na stisko sočloveka?«. Dogodek bo vodil slovenski psiholog Matic Munc, v goste pa prihaja tudi znan slovenski raper Zlatan Čordić – Zlatko, ki skrb za družbeno stvarnost kaže skozi umetniško delovanje.

cmk

Delavnice za boljšo zaposljivost

V okviru Vem, da zmorem Klub študentov občine Koper nadaljuje z novembrskimi delavnicami na temo karierne orientacije. Na delavnicah boste pridobili veščine in znanja, ki so koristna pri iskanju zaposlitve. Delavnice so namenjene osebam, ki se odločajo o tem, kaj bodo počele po koncu študija, tistim, ki so na začetku svoje karierne poti in iščejo prvo zaposlitev, in tudi tistim, ki iščejo možnosti za novo službo.

Prva delavnica Temeljita samoocena = boljša zaposljivost bo v sredo, 9. novembra, med 18. in 20. uro.

V CMK predstavitev knjige MOČ MISLI – V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš. Foto: CMK

Kuharska delavnica, predavanje, predstavitev knjige, učenje tujih jezikov, …

V četrtek, 10. novembra, vabljeni na kuharsko delavnico, na kateri boste spoznali zdrav in uravnotežen zajtrk, ki temelji na mediteranski prehrani, sezonskih in lahko dostopnih živilih ter hitri pripravi. Kuharska delavnica se bo pričela ob 18. uri.

Na isti dan bo potekala tudi predstavitev knjige in predavanje o moči uma, zavesti in misli.

Se vidimo v Centru mladih Koper! *