DomovNaši krajiV Koper prvič priplula Silver Shadow

V Koper prvič priplula Silver Shadow

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes je v zgodnjih jutranjih urah iz Kotorja v Črni Gori prvič priplula potniška ladja Silver Shadow, ladjarja Silversea Cruises. Ob tej priložnosti so jo na krovu obiskali predstavniki Mestne občine Koper, Luke Koper in ladijskega agenta.

186 metrov dolga potniška ladja Silver Shadow velja za eno najbolj prestižnih potniških ladij. Slovi po dovršenem dizajnu in eleganci ter udobju, ki ga nudi svojim potnikom na krovu. Vseh 194 suit ima balkon s pogledom na morje, največja med njimi meri kar 133 kvadratnih metrov, tudi sicer pa imajo potniki na njenem krovu veliko prostora, kot tudi različne možnosti sprostitve in razvajanja.

K nam je tokrat pripeljala približno 360 potnikov in nekaj manj kot 300 članov posadke, v večernih urah pa bo odplula naprej po Jadranskem morju in naslednji postanek naredila v Benetkah.

Ker je koprsko pristanišče obiskala prvič, so jo ob tej priložnosti na krovu obiskali predstavniki Mestne občine Koper, Luke Koper in ladijskega agenta ter si s kapitanom izmenjali priložnostne plakete.