DomovNaši krajiV Kopru poslej nova, združena skupina FlipCapris

V Kopru poslej nova, združena skupina FlipCapris

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Novo šolsko leto je prineslo novosti tudi za člane koprskega dela Športnega kluba (ŠK) Flip Piran in Gimnastičnega društva (GD) Capris, ki sta v novo šolsko leto zakorakala enotna, v okviru Gimnastično plesne skupine FlipCapris.

Otroci in mladostniki v Kopru lahko tako poslej vadijo v vseh športnih in umetniških disciplinah, ki so jih do zdaj izvajali v dveh ločenih klubih, in sicer v gimnastiki, ritmični gimnastiki, akrobatiki, cheerleadingu, skokih z male prožne ponjave in na veliki prožni ponjavi ter v hip hopu, jazzu in pom pon plesu, petju in gledališču.

Foto: Facebook Gimnastično društvo Capris

Treningi se bodo izvajali v telovadnicah Osnovne šole Antona Ukmarja in Osnovne šole Dušana Bordona. Največ zanimanja je za gimnastiko, akrobatiko, cheerleading, skoke z male prožne ponjave in na veliki prožni ponjavi, ples…

Z združitvijo je FlipCapris postal z nekaj sto člani največji klub, ki se na Obali ukvarja s t. i. gimnastiko za vse, kot se strokovno imenuje dejavnost, ki vključuje različne zvrsti gimnastike, akrobatike in plesa.

EVROPSKO CHEERLEADING PRVENSTVO: Koprčanke na samem vrhu