DomovNaši krajiV pričakovanju Magičnega decembra

V pričakovanju Magičnega decembra

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper bo 1. decembra vstopila v Magični december, ki bo tudi letošnji konec leta z drsališčem, praznično gostinsko ponudbo in bogatim programom v mestu pričaral praznično vzdušje.

Medtem ko v teh dneh v občini postavljajo praznično osvetlitev mesta in na Titovem trgu že stoji 14,5 metrov visoka jelka, bodo prihodnji teden na trgu začeli s postavljanjem drsališča. Slednje bo zaživelo v petek, 1. decembra, ob 17. uri, ko bo Mestna občina Koper z magičnim dogajanjem na trgu tudi uradno vstopila v Magični december.

Praznično vzdušje na trgu bosta pospremila gostinska ponudba in bogat spremljevalni program, med 6. in 10. decembrom pa bo dogajanje v mestu še dodatno popestril Miklavžev sejem. Naj spomnimo, da imajo vsi, ki bi bili zainteresirani za sodelovanje na sejmu, čas za prijavo še do prihodnjega ponedeljka, 20. novembra (Več o sejmu na www.koper.si).

Sicer pa se bodo v sklopu Magičnega decembra v mestu odvili številni pevski nastopi, koncerti, predstave in drugo praznično dogajanje, seveda bo najmlajše razveselil obisk dobrih mož, prav tako bo dogajanje na trgu popestrila prisotnost ekipe Radia Capris, ki je tudi letošnji medijski pokrovitelj Magičnega decembra v Kopru.

Tako drsališče kot pester spremljevalni program bodo dogajanje na trgu zaznamovali vse do 7. januarja 2018.