DomovNaši krajiV teh dneh spet o pristnih prireditvah in pripovedovanju zgodb

V teh dneh spet o pristnih prireditvah in pripovedovanju zgodb

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Organizatorje prireditev na podeželju Mestne občine Koper danes popoldne čaka izobraževanje na temo promoviranja prireditev z nizkim proračunom, v sredo pa bo v Kopru znova govora o gradnji in pripovedovanju zgodb v turizmu.

Organizatorje prireditev na podeželju in vse ostale zainteresirane danes, v ponedeljek, 12. junija,  ob 17. uri čaka tretje izobraževanje v sklopu projekta, s katerim si Mestna občina Koper prizadeva povečati kakovost in pristnost šager ter drugih tradicionalnih prireditev na podeželju.

Tako bo svetovalka na področju komuniciranja Janja Novoselc iz podjetja KonektOn Solutions danes v dvorani Gasilskega doma v Dekanih vsem zainteresiranim pojasnila, kako se da promovirati prireditev z nizkim proračunom, kakšen je s tem v povezavi pomen privlačne vizualne podobe, zakaj je pri učinkovitem komuniciranju pomembno pravočasno načrtovanje in kako poteka oglaševanje na družabnih omrežjih.

Naj spomnimo, da je sodelovanje na izobraževanju brezplačno, danes do 12. ure se na izobraževanje lahko prijavite prek elektronskega naslova turizem@koper.si.

V sredo, 14. junija, pa predstavnike turističnega gospodarstva v Mestni občini Koper in ostale zainteresirane čaka druga delavnica na temo storytellinga oziroma zgodbarjenja.

V Pretorski palači bodo od 10. ure dalje v sodelovanju s kreativko, tekstopisko ter specialistko za zgodbe in digitalni marketing Ines Drame na osnovi analize odgovorov vprašalnika oblikovali in dodelali koncept piramide zgodb Kopra. Tudi sodelovanje na tej delavnici je brezplačno, potrebna je le predhodna prijava na turizem@koper.si, in sicer do jutri, torka, 13. junija, do 12. ure.