DomovNaši krajiZačela se je gradnja upravnega središča Solis, v kratkem pa sledi še gradnja hotelskega dela

Začela se je gradnja upravnega središča Solis, v kratkem pa sledi še gradnja hotelskega dela

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Gradnja upravnega središča v še nedokončanem delu objekta Solis na Bonifiki je te dni naposled stekla, v naslednjih mesecih se bo, kot so nam povedali na Grafistu, delalo pospešeno, saj naj bi se ureditev prostorov zaključila še pred poletjem 2019.

V na novo zgrajenem objektu si bodo prostore uredili koprske enote Finančne uprave RS, Geodetske uprave RS, enote različnih inšpektoratov in koprska Upravna enota, upravno središče bo na novi lokaciji na Bonifiki zaživelo najkasneje do junija 2019.

V kratkem se bo začela tudi ureditev zadnjega dela objekta Solis, v katerem bo Grafist uredil prestižen hotel s štirimi zvezdicami. Foto: ekoper.si

V kratkem se bo začela tudi ureditev zadnjega dela objekta Solis, v katerem bo Grafist uredil prestižen hotel s štirimi zvezdicami. Ponašal se bo s 140 moderno opremljenimi sobami, vrhunsko restavracijo, centrom dobrega počutja, nadstandardnim fitnessom in vsem udobjem, ki jih svojim gostom nudijo tovrstne nastanitve.

Ena od možnih variant, kako naj bi izgledal prestižen hotel.

Velika večina sob bo imela čudovit pogled na Koper, na novo zgrajeni mestni park in seveda morje, odlična pa je tudi sama lokacija hotela, le lučaj stran od historičnega mestnega jedra in glavne mestne vpadnice. Hotelski gostje bodo lahko svoje avtomobile parkirali v podzemni parkirni hiši.

Po napovedih naj bi se gradnja zaključila konec leta 2019 oz. v začetku leta 2020.