DomovNaši krajiZaradi del petdnevna zapora Tominčeve ulice

Zaradi del petdnevna zapora Tominčeve ulice

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Zaradi preureditve sistema za omejevanje dostopa na zaprto območje Prešernovega trga bo od ponedeljka, 14. novembra, od 9. ure v veljavi popolna zapora prometa na Tominčevi ulici. Ta bo veljala do petka, 18. novembra, ko je predviden zaključek gradbenih del.

Javno podjetje Marjetica Koper bo dotrajan potopni valj na zaprtem območju Prešernovega trga zamenjalo z novim, ki temelji na naprednem sistemu za prepoznavo registrskih tablic vozil.

V času gradbenih del bo veljala popolna zapora prometa, zato bo dostop do Prešernovega trga, spodnjega dela Župančičeve ulice in drugih bližnjih ulic mestnega jedra po Tominčevi ulici onemogočen. Dostop bo urejen po Repičevi ulici, kjer bo občina začasno odstranila ovire med objektom Jadroagenta in stolpnicama na Pristaniški ulici.

Zapora prometa bo postavljena predvidoma do konca tedna, in sicer do petka, 18. novembra, oziroma do zaključka gradbenih del. Stanovalce in dostavljavce prosimo za upoštevanje prometne signalizacije, za strpnost in razumevanje pa se že vnaprej zahvaljujemo.