DomovNaši krajiŽelite sooblikovati program Sladke Istre?

Želite sooblikovati program Sladke Istre?

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Sedaj imate priložnost. Mestna občina Koper namreč poziva vse, ki želijo s svojim programom, aktivnostmi oz. dejavnostjo popestriti letošnji jubilejni 10. mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov – Sladko Istro, ki jo Koper gosti zadnji konec tedna v septembru. Prijave so možne vse do konca meseca julija.

Javni poziv je namenjen različnim kulturno umetniškim društvom, izvajalcem in ustvarjalcem kulturnega oz. zabavnega programa in animatorjem, skratka vsem, ki želijo s svojo dejavnostjo in aktivnostmi obogatiti pester program letošnje Sladke Istre. K sodelovanju vabijo tudi kuharske mojstre, gostince, ki znajo in želijo svojo ponudbo predstaviti na nekoliko drugačen in bolj atraktiven način, kot tudi tiste, ki se tako ali drugače vidijo kot del ponudbe najslajšega festivala daleč naokoli. Občina pri sami predstavitvi pušča proste roke, vendar mora biti rdeča nit predlaganega programa Sladka Istra – torej vse, kar je v povezavi s sladkim in pregrešno dobrim, s poudarkom na kulturni in zgodovinski dediščini slovenske Istre.

Vsi zainteresirani naj svoje zamisli in krajšo predstavitev programa pošljejo na elektronski naslov info@sladka-istra.si, rok za oddajo je torek, 31. julija.