DomovNaši krajiZvrhan koš dogodkov v Centru mladih Koper

Zvrhan koš dogodkov v Centru mladih Koper

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V tem tednu v Centru mladih Koper od zanimivih delavnic, degustacije, koncerta, gledališkega doživetja…

Teden se v Centru mladih Koper pričenja s Seksom v mestu Koper, debatnim krožkom, na katerem se odstirajo tabu teme, za vse malo bolj športne tipe pa je na vrsti ponedeljkova telovadba.

Torek tudi tokrat ponuja brezplačna psihoterapevtska svetovanja za mlade in družabne večere, kjer lahko svoje telo in duha sprostite ob igranju biljarda, pikada in drugih iger.

V sredo  bodo na svoj račun prišli mladi, ki se šele odločajo pot v poslovne in podjetniške vode – na delavnicah Marš na(d) trg dela: Lokalnega kariernega zaganjalnika bodo izvajali neformalne treninge (soft skill) na področju asertivnosti, karierne orientacije in aktivnega državljanstva. Sledila bo brezplačna delavnica “Prazen koš, polna denarnica”, na kateri se boste seznanili s praktičnimi nasveti, kako prihraniti s preudarnimi nakupi in kako je mogoče bolj kakovostno živeti z manj embalaže, ob 18. uri pa vabljeni še na reprizo posebnega gledališkega doživetja Sociodrama v Kopru, v katerem gledalci niso zgolj gledalci v običajnem pomenu besede, ampak po želji tudi aktivni soustvarjalci gledališkega dogajanja. Večer tudi tokrat ne bo omejen na eno samo (pravilno) pot, ampak na raziskovanje neznanega števila poti, omejenih z odkritostjo naše ustvarjalnosti in (pre)drznosti. Vnaprejšnjega scenarija ni.

Karierni zaganjalnik nudi brezplačno podporo mladim med 15 in 29 letom starosti. Sestavljen je iz treningov na področjih asertivnosti, karierne orientacije in aktivnega državljanstva.

V četrtek center vabi na degustacijo in predstavitev izdelkov za bolj zdravo življenje s Saro Rutar, zmagovalko oddaje Master Chef Slovenija, v večernih urah pa se lahko udeležite 27. edicije Obalnih rim.

Petkov večer je rezerviran za drugi del Stand up večera BUNGA, tokratni gostitelj je vsem znani Andrej Težak Tešky. 

Pika na i tega tedna bo sobotni koncert skupin Blackout, Jegulja in Omega sun ,zaokrožil še en, z dogodki zanimiv, teden Centra mladih Koper.

Se vidimo!