DomovNoviceFebruarski program Centra mladih Koper

Februarski program Centra mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Po uspešnem vstopu v leto 2024 Center mladih Koper nadaljuje svoje dejavnosti. V mesecu februarju se bo posvetil kulturi, pustu, elektronskim obiskom iz Francije, karierah mladih in se spomnil tistih, ki jih ni več med nami.

V soboto, 3. februarja, ob 20.30 bo koncertno dvorano CMK-ja obiskal velikan francoske elektronske scene, Baptiste Lagrave. V toku večera se mu bo na odru pridružila princesa slovenske elektronske scene, Raketa.

Ljubitelji poezije bodo na svoj račun prišli v četrtek, 8. februarja, ob 20. uri. Kulturni dan bodo obeležile že 61. Obalne Rime, performativni dogodek, kjer se bodo predstavili tako neuveljavljeni kot velikani sodobne pesniške struje.

V petek, 9. februarja, ob 20. uri CMK in Klub študentov Občine Koper vabita na indie rock večer, na katerem bosta nastopili skupini Koala Voice in The Vices.

Tradicionalno pustno rajanje bo letos v CMK-ju potekalo v znamenju housa. Vse pustne maske so vabljene v soboto, 10. februarja, ob 20. uri v CMK, kjer se bosta “back to back” predstavila DJ-ja Wuyanni in Vercetti. Za obiskovalce rajanja s pustnimi maskami bo vstop brezplačen.

V soboto, 24. februarja, se bo Center mladih Koper ob 20. uri spomnil svojega dolgoletnega sodelavca in prijatelja Matka Jovičića, ki je v preteklem letu izgubil bitko s težko boleznijo. Matku, ki bi 20. februarja praznoval rojstni dan, bodo tako v spomin pripravili rojstnodnevno zabavo, na kateri bodo zaigrali Omega Sun, Paranoise, Guattari, NOAIR in Human Host Body. Dogodek bo dobrodelne narave, celotni izkupiček od kart bo CMK namenil Matkovi družini.

Več informacij o programu Centra mladih Koper na povezavi.

Foto: Center mladih Koper