DomovNoviceAprilski program Centra mladih Koper

Aprilski program Centra mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Poleg dogodkov, ki se počasi selijo tudi na zunanje površine, Center mladih Koper z mesecem aprilom napoveduje podaljšanje tedenskega urnika do 22. ure. Od torka, 11. aprila, bodo namreč prostori Centra mladih Koper mladini na voljo vsak delovnik med 9. in 22. uro.

Kljub povečanju koncentracije svetlobnih žarkov bodo tudi ljubitelji temnejše, alternativne kulture prišli na svoj račun. V soboto, 8. aprila, bodo ob 20.30 kovinsko zazveneli Once Was Never ter Picture Gray.

Zapostavljeni ne bodo niti ljubitelji plesnega elektronskega poglavja, ki so vabljeni na dogodek z naslovom “Kje je after?”, ki bo 21. aprila, ob 20. uri, v dvorani Centra mladih Koper.

Nadaljuje se tudi borba za ohranjanje pristnega dialoga in druženja. Slednja bo v obliki žive knjižnice in izmenjave oblek v soboto, 22. aprila, med 10. in 15. uro.

Ker je smeh pol zdravja, bodo za slednje poskrbeli Sašo Stare, Rok Škrlep in Dino Kapetanovič na stand-up večeru 26. aprila, ob 20. uri, na Gregorčičevi 4.

Aprilska posebnost bo posvečena ljubiteljem druženja ter akustične glasbe. Od meseca aprila se bodo poslovili 28. aprila, ob 20. uri, s prvim koncertom na prostem, ki so ga poimenovali “Syndrome of Unplugged Vol.2”, in bo na travnati terasi MCMC-ja, na Cesti na Markovec 65/a.

April bo poleg naštetega ponudil tudi družabne igre, zvočne kopeli, plesne delavnice, gledališko predstavo ter modno revijo.

Več informacij o dogajanju Centra mladih Koper na povezavi.

Foto. CMK