DomovNoviceAvgusta v Centru mladih Koper

Avgusta v Centru mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V drugem počitniškem mesecu se bo Center mladih Koper posvetil predvsem glasbi. Na oder bodo poleg udeležencev karaok in jam sessionov stopili tudi Karmakoma, Drill, Samuel Blues ter Ujma.

Kljub temu, da bo glasba rdeča nit avgustovskega programa, bodo v Centru mladih Koper aktivni tudi na drugih področjih. Delavnice aerial joge bodo svoje trakove nudile 2., 9. in 16. avgusta v enoti centra na Markovcu. MCMC zelenica pa bo 11. avgusta, ob 20. uri, gostila še zadnji poletni dogodek na Markovcu, ko bosta nastopila sloviti Ujma ter brezkompromisni Samuel Blues. Vstop za obiskovalce bo brezplačen.

Na veliki oder CMK-ja na Gregorčičevi ulici se 12. avgusta, ob 20.30, s svojimi novimi stvaritvami vrača obalni kralj rapa, Drill.

Ljubitelji post punka, elektronike in new wave-a si lahko v koledarju posebej označijo 18. avgust, ob 20.30, ko v CMK prihajajo Lilith Cage in Karmakoma.

Prav vsi ljubitelji in izvajalci vokalne in instrumentalne glasbe so lepo vabljeni na jam session in karaoke. Prvi bo na sporedu 4. avgusta, ob 20. uri, drugi pa 26. avgusta. Oba dogodka bosta v CMK na Gregorčičevi ulici.

Več informacij o glasbenem dogajanju Centra mladih Koper na povezavi.

Foto: CMK, Drill osebni arhiv