DomovNoviceBi radi prodajali oz. se promovirali na Istrskem karnevalu?

Bi radi prodajali oz. se promovirali na Istrskem karnevalu?

NoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Objavljen je poziv za najem prodajnih in promocijskih stojnic na 11. Istrskem karnevalu.

Vsi, ki bi radi na 11. Istrskem karnevalu sodelovali kot ponudniki na stojnicah, se za najem prodajnih in promocijskih stojnic ter napihljivih igral, lahko prijavite do petka, 22. februarja.

Zainteresirani ponudniki se lahko prijavijo za najem prodajnih in promocijskih stojnic ter napihljivih igral na 11. Istrski pustni povorki, ki bo v soboto, 2. marca, med 9. in 18. uro v Kopru, na 9. Otroškem pustnem rajanju, ki bo v soboto, 2. marca, med 11. in 13. uro v Izoli ter na pustovanju Skoči v poletje, ki bo v nedeljo, 3. marca, med 11. in 18. uro v Portorožu.

Ponudba na stojnicah lahko zajema sladki pustni program, gastronomske produkte, darilni program in drugo sorodno dejavnost. Točenje in prodaja žganih pijač pa je strogo prepovedana.

V Kopru bo stojnice možno postaviti na Pristaniški ulici pred Taverno in nasproti tržnice ter na Ljubljanski ulici ob stadionu Bonifika, kjer bo letošnji cilj povorke. V Izoli bodo stojnice na Lonki, v Portorožu pa na Trgu prekomorskih brigad.

Na prizorišču 11. Istrske pustne povorke v Kopru bo možno postaviti tudi napihljiva igrala za otroke. Več informacij glede najema stojnic in postavitve napihljivih igral ter veljavni cenik so dostopni na spletni strani www.istrski-karneval.si, prijavnica pa je dostopna tukaj.