DomovNoviceBrezplačna video izobraževanja za turistične ponudnike

Brezplačna video izobraževanja za turistične ponudnike

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Na voljo so brezplačna video izobraževanja, ki so v prvi vrsti namenjena turističnim ponudnikom, pa tudi vsem ostalim, ki jih zanimajo ta področja. 

V okviru projekta Digitalni sprehod skozi preteklost Kopra, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj, je Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper za turistične ponudnike pripravil tri sklope brezplačnih video izobraževanj, ki jim bodo v pomoč na poslovni poti.

Izobraževanja v obliki video predavanj vodijo različni strokovnjaki s posameznih področij in se osredotočajo na digitalni marketing turističnih produktov na družbenih omrežjih, spletne aplikacije za upravljanje s turističnimi produkti ter na digitalizacijo kulturne dediščine in njene uporabe v turističnih produktih.

Izobraževanja so že dostopna na povezavi: https://izobrazevanja.visitkoper.si/vsi-tecaji/

Za ogled vsebin je potrebna le registracija.

Sicer so izobraževanja le ena od aktivnosti omenjenega projekta, katerega cilj je spodbujanje razvoja turistične ponudbe in dvig njene kvalitete, digitalno inoviranje koprske kulturne dediščine in krepitev kompetenc zaposlenih ter ostalih delujočih na področju turizma v Kopru, kot vodilni destinaciji.

V sklopu omenjene operacije bo koprski Zavod digitaliziral kulturno dediščino v Pretorski palači in protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega in Taverni ter vzpostavil nove turistične produkte.