DomovNoviceCaprisova zabava na morju požela val navdušenja

Caprisova zabava na morju požela val navdušenja

Naši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Radio Capris je včeraj pred Fieso le korak od Pirana že tretjič organiziral morsko obarvano zabavo Caprisov Boat Party. Letošnji dogodek na morju je bil v vseh pogledih rekorden, saj se ga je udeležila množica mladih na več kot 100 plovilih različnih velikosti.

Udeleženci so se kar šest ur na glavni barki radia zabavali ob ritmih plesne glasbe, ki so jo vrteli nepogrešljivi DJ Alessio in DJ-ji, ki jih je Radio Capris izbral s pomočjo natečaja: DJ Lara Lens, Mayama Music in Angel Anx. Vse naštete je na klaviaturi spremljal Denis Horvat. Številni mladi so zabavo spremljali na svojih plovilih in uživali v vročih poletnih temperaturah ter se ohladili z rednimi skoki v morje. »Pravljično je bilo to gledati. Ta dogodek mi bo ostal v srcu. Pohvalno je tudi to, da so vsi spoštovali pravila in jim je bilo, poleg uživanja, mar tudi za varnost vseh prisotnih. Res smo si, po takih čudnih dveh letih, vsi skupaj zaslužili tovrsten super začetek poletja,« je svoj pogled na morsko obravano zabavo na družabnih omrežjih takoj po dogodku opisal eden od obiskovalcev.

»Čeprav se na prvi pogled morda ne zdi, je organizacija takega dogodka res velik zalogaj. Na morju gre lahko marsikaj narobe. Zato udeležencem res polagamo na srce, naj bodo odgovorni in upoštevajo vsa naša navodila. Kljub občutno višji udeležbi lahko ponosno zatrdim, da se je dogodek zaključil brez kršitev. Zabeležili nismo niti ene same nevšečnosti, tudi morje je ostalo povsem čisto,» je po dogodku povedal Mitja Čehovin, odgovorni urednik Radia Capris in napovedal, da bodo izvedbo četrte zabave na morju izvedli v juniju 2023.

Foto: Radio Capris