DomovNoviceČas grenkih Mandarin

Čas grenkih Mandarin

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Medtem ko je danes ponoči prvi dobri mož vsem pridnim otrokom prinesel darila, med katerimi niso manjkale niti sladke mandarine, pa tiste z nekoliko bolj grenkim priokusom že dva dni prek medijev servira predsednik ljubljanske Olimpije Milan Mandarić. Po svoji stari navadi ta spet intenzivno blati koprskega župana Borisa Popoviča, ki za zdaj modro molči in čaka sedmo silo, da javnosti predstavi še njegovo, z dejstvi podkrepljeno, plat zgodbe. Saj veste, da ima vsaka medalja dve plati.

Da so medijski nastopi “strica iz Amerike” vse bolj bizarni, se v komentarju današnjega časnika Ekipa SN strinja tudi novinar Jure Bohorič, ki med drugim ugotavlja, da v kolikor “Olimpija ne bi bila ugrabljena, bi se po Mandarićevem intervjuju v Financah včeraj že sestali vodilni možje kluba in lastnoročno iz uprave odnesli predsednika.”

Nadalje v komentarju opozarja na vrsto Mandarićevih neuresničenih obljub, med drugim tudi to, da bo odšel iz ljubljanskega kluba, saj da je vedno več takšnih, ki komaj čakajo, na njegov odhod. Ob Mandarićevih napovedih, da se utegne ponovno vrniti v koprski klub, komentator svari, da “bi morali biti v Kopru še kako previdni, preden sklenejo posel z njim. Posel s hudičem.” 

Foto: arhiv ekoper.si

A to še ni vse. Novinar je tudi sicer kritičen do izjav Milana Mandarića v včerajšnjem intervjuju za Finance, ko je svojo vrnitev v Koper pogojeval z izvolitvijo novega župana Mestne občine Koper. “K temu me nagovarjajo številni navijači in ljubitelji nogometa ter športa na Obali … Vrnil se bom z veseljem, pogoj za to pa je, da izvolijo drugega, boljšega župana,” je dejal Mandarić. Novinar Ekipe 24 SN je te izjave Mandarića označil za bizarne in nedopustne, saj “tako brez sramu vpleta v politiko in nagovarja volivce, koga naj volijo in koga ne. Zares bizarno in z vidika Olimpije povsem nedopustno je, da se Mandarić takole javno ponuja Kopru in govori, kako bi lahko tja odšel že naslednje leto.”

Celoten komentar iz današnje izdaje časnika Ekipa SN si lahko preberete na TEJ POVEZAVI.