DomovNoviceCenter mladih Koper tudi čez poletje s pestrim programom

Center mladih Koper tudi čez poletje s pestrim programom

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper na Gregorčičevi 4 v Kopru od konca junija do septembra deluje samo v primeru dogodkov, četrtni mladinski center MCMC na Cesti na Markovec 65a pa ostaja odprt tudi skozi poletje. Na obeh lokacijah seveda ne bo manjkalo poletnih kulturnih in zabavnih vsebin.

Jutri, v četrtek, 7. julija, bo ob 19.30 v dvorani CMK-ja nastopila makedonska glasbenica Dina Jashari. Koncert poteka v soorganizaciji s Kinom Šiška in s podporo evropske glasbene platforme Liveurope. Dva dni kasneje, v soboto, 9. julija, pa navijaška skupina Tifozi Koper v CMK-ju obeležuje 35. obletnico delovanja z dogodkom “Tifozo fest”, ki se bo začel ob 16. uri.

V četrtek, 14. in petek 15. julija, bodo v CMK-ju od 16. do 20. ure potekali pesniški delavnici z Dejanom Kobanom, ki ju bo v petek zvečer, od 21. ure dalje, zaokrožil literarni večer založbe Črna Skrinjica.

Druga polovica julija bo v CMK-ju še posebej glasbeno obarvana. V soboto, 16. julija, ob 20.30, bodo v dvorani Centra mladih Koper na svoj račun prišli ljubitelji rap glasbe. Nastopili bodo Smaal Tok s skupino ter Skova in Skovani. V četrtek, 21. julija, se bo glasbeni program v CMK-ju nadaljeval s koncertom skupin Kultur Shock in Nubira ob 20.30. Le dan kasneje pa bodo na isti lokaciji in ob isti uri nastopili Regen in 3:rma.

Zadnji julijski vikend bo glasbe željna mladina preživela na dveh različnih lokacijah. V petek, 29. julija, bodo od 20.30 do 24. ure na travniku pred Hišo kulture v Svetem Antonu nastopali skupini Elvis Jackson in Pigs Parliament, zadnji julijski dan pa se bo ob 20.30 v CMK-ju predstavil obalni hip hop kolektiv Komora, ki jo sestavljajo izvajalci Drill, Burke, Axel, Marco in Out-lot.

Več informacij o dogodkih na povezavi.

Foto: Center mladih Koper