DomovNoviceEkipa SN: Mandarićev molk

Ekipa SN: Mandarićev molk

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj je bilo v časniku Ekipa SN zaslediti članek o stricu iz Amerike, prav tistem, ki je prišel na vodilno mesto Olimpije s sladkimi besedami in velikopoteznimi obljubami. Fijasko Milana Mandarića namreč seže že kar v deveto vas, pa ne samo v slovensko, ampak tudi onkraj meja. Kljub temu, da so mu v uredništvu časnika dali možnost, da svoje poglede in odločitve pojasni v ekskluzivnem intervjuju, se ni odzval, je pa raje kot, da bi podal odgovore, skušal iz ozadja vplivati na uredniško politiko časnika.

Kot so zapisali v časniku Ekipa SN, je Milan Mandarić na začetku svoje poti v Olimpiji govoril o ljubezni do nogometa, do kluba, govoril je o velikih načrtih in ob tem Ljubljančanom obljubljal moštvo, ki bo dostojno zastopalo zeleno-bele barve v evropskih pokalih. Še več, obljubljal je neverjetno izpopolnjeno športno infrastrukturo in odlične pogoje za delo nogometašev, pa je Olimpija od vsega teh velikih obljub doživela bore malo.

Zakaj Mandarić noče povedati vsega kar mu leži na duši?

“Morda je danes bolj jasno, kakšni so bili njegovi vzgibi, da prevzame Olimpijo, ampak to v tem trenutku niti ni najbolj pomembno,” so zapisali v Ekipi SN in se obregnili tudi ob dejstvo, da je v času svojega delovanja skoraj zagotovo postavil rekord po menjavah ljudi v klubu ob tem pa popolnoma pozabil na to, da ljudi, ki vsakodnevno prebirajo medije, sploh pa zveste navijače, zanima zakaj sprejema tako drastične in ob enem pogubne odločitve za klub.

“Mandarić je po poročanju celo poskušal vplivati na uredniško politiko časopisa in se nato ob neuspelem poskusu zavil v popoln molk,” poročajo v Ekipi SN.  Še več, celo njegova služba za odnose za stike z javnostjo se na novinarska vprašanja časnika Ekipa SN ne odziva. Kljub temu, da je vsem jasno, da s časnikom Ekipa SN gospod Mandarić nima najboljših odnosov, so mu v uredništvu časopisa dali možnost, da svoje poglede in odločitve pojasni v ekskluzivnem intervjuju, a niso dobili niti odgovora na to ali je pripravljen oz. ne. Kot so zapisali: “Ponudili smo mu priložnost, da vse kar mu leži na duši, vse kar ga moti (zagotovo tudi naš časopis), obrazloži in pojasni.”