DomovNoviceFantazima se nadaljuje vse do 12. januarja

Fantazima se nadaljuje vse do 12. januarja

Naši krajiNoviceTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Božično-novoletno dogajanje v Kopru je sicer doseglo vrhunec v zadnjih dneh starega leta, se pa bogato dogajanje Fantazime nadaljuje tudi v prvi polovici januarja.

V Taverni bo nocoj ob 20. uri koncert Rewind – Vasco Rossi Tribute band, jutri zvečer nas čaka koncert Slavka Ivančiča, v nedeljo na Ukmarjevem trgu – nasproti Kapitanije pa nastop KD Alojz Kocjančič in klape Fritule.

Prav tako bodo tudi ta konec tedna na programu otroške predstave. Tako si lahko že danes ob 17. uri v Taverni ogledate otroško predstavo Skriti zaklad, jutri ob 11. uri si boste na Ukmarjevem trgu (nasproti Kapitanije) lahko ogledali predstavo Škratka na delu, v nedeljo ob 11. uri pa predstavo Ovčka na večerji.

In medtem, ko se bo bogat program Fantazime z drsališčem, praznično razsvetljavo in gostinsko ponudbo v hiškah nadaljeval vse do 12. januarja, se bodo projekcije – t.i. video mapping na Titovem trgu predvajale še vključno do torka, 7. januarja. Kot je znano, se projekcije odvijajo vsak dan med 17. in 22. uro na vsakih 30 minut.

Zaradi prireditev v sklopu Fantazime bo do nedelje, 5. januarja, predvidoma od 16. ure dalje, zaprt odsek Pristaniške ulice od krožišča pri Tržnici do Ukmarjevega trga.

Stanovalcem mestnega jedra bodo omogočili dvosmerni promet po Kopališkem nabrežju do Ukmarjevega trga. Vsem, ki do svojih domov dostopajo po Kidričevi ulici, pa bo omogočen prehod po Verdijevi ulici. Odprt bo tudi prehod po Petronijevi ulici.