DomovNoviceGurmansko doživetje na potniški ladji Riviera in redna gostja Thomson Dream

Gurmansko doživetje na potniški ladji Riviera in redna gostja Thomson Dream

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Pester potniški vikend na potniškem terminalu v Kopru bosta tokrat popestrili luksuzna Riviera, ki bo gostja pri nas znova v sredo 26. julija in naša redna obiskovalka Thomson Dream. 

Riviera je danes v zgodnjih jutranjih urah k nam priplula iz Zadra, svojo pot pa bo nadaljevala proti Benetkam. Potniška velikanka svojim gostom ponuja luksuzne počitnice v prostorih opremljenih v slogu Ralpha Laurena.

Riviera gostom ponuja različne kulinarične seminarje, degustacije in gurmanske sezonske jedi. Poleg tega ima tudi kulinarični center in edino praktično šolo kuhanja na morju, kjer se učenci lahko učijo od vrhunskih kuharskih šefov.

Današnaj gostja v Kopru je potniška ladja Riviera. Foto: ekoper.si

Letos nas bo obiskalo predvidoma 61 potniških ladij in nekaj manj kot 80 tisoč ladijskih turistov. Največ potniških ladij, kar 11, je v Koper priplulo maja, prav toliko pa jih pričakujemo tudi oktobra, pestro bo tudi v ostalih mesecih.

Že jutri pa k nam iz Krfa pripluje Thomson Dream, ki bo svojo pot nadaljevala proti Benetkam. Thomson Dream je pri nas stalnica. Njeni potniki so namreč navdušeni nad Koprom kot tudi nad lokalno ponudbo.