DomovNoviceImate podjetniško žilico? Še danes čas za prijavo

Imate podjetniško žilico? Še danes čas za prijavo

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Imate dobro podjetniško idejo in ne veste, kako bi jo realizirali? Ste že slišali za natečaj Podjetna Primorska? Vabljeni k sodelovanju pri natečaju za najboljšo idejo Primorske. Čas za prijavo se počasi izteka, zadnji rok je danes, 15. maj ob polnoči.

Primorski inkubator z natečajem za najboljšo podjetniško idejo Podjetna Primorska 2018 že 12. leto zapored k sodelovanju vabi vse podjetne posameznike in skupine, ki želijo uresničiti svoje podjetniške ideje in se podati v podjetniške vode. Tudi letos so na voljo tri kategorije: Start-up Optimist, Start-up academic – Rektorjeva nagrada Univerze na Primorskem (UP) in Start-up Accelerator Navigator.

Zmagovalci Podjetne Primorske 2017. Foto: FPA

Čas za prijavo na natečaj se izteče danes ob polnoči. Prijavni obrazec in vse potrebne informacije so dostopni na spletni strani www.uip.si.

V kategoriji Start-up Optimist lahko sodelujejo posamezniki in ekipe, ki še nimajo podjetniških izkušenj in niso nikoli bili ustanovitelji podjetja oziroma v podjetju še niso zasedali vodstvenih funkcij. Start-up academic – Rektorjeva nagrada UP je namenjena študentom, mladim diplomantom, raziskovalcem in pedagoškim delavcem UP. Start-up Accelerator Navigator pa je namenjen izkušenim posameznikom ali ekipam.

Vsaka kategorija bo 22. novembra dobila svojega zmagovalca. Nagradni sklad je tudi letos bogat, in sicer znaša skupno 37 tisoč evrov, nagrade pa se podeljujejo v obliki vavčerja, ki zajema paket svetovalnih, podpornih in drugih storitev.