DomovNoviceIzobraževanja za nevladne organizacije tudi v maju   

Izobraževanja za nevladne organizacije tudi v maju   

KulturaNaši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi ta mesec se nadaljuje cikel zanimivih in pretežno brezplačnih izobraževanj, ki so v prvi vrsti namenjena predstavnikom nevladnih organizacij.

Izobraževanje na temo kulturnega managementa se začenja jutri, 5. maja in nadaljuje 12., 19. in 26. maja. 13. maja bo predavanje na temo družbenih medijev, konec maja in začetek junija pa bo na programu cikel izobraževanj na temo fotografiranja z mojstroma fotografije Jako Ivančičem in Alešem Roso. Za razliko od ostalih izobraževanj, ki so brezplačne narave, bodo slednja plačljiva, in sicer bo kotizacija za izobraževanje znašala 20 evrov. Prav tako bo 20 evrov znašala kotizacija za izobraževanje na temo javnega nastopanja, ki bo 6. in 12. junija, in katerega bo vodil dramski igralec, gledališki pedagog, režiser, pisec radijskih besedil za otroke in mladino ter samostojni delavec na področju kulture Gregor Geč.

Predavanja bodo potekala prek spleta oziroma, če bodo razmere dopuščale, jih bodo deloma izvedli tudi v živo. Za vse delavnice so potrebne predhodne prijave.

Organizatorji izobraževanj so Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, PiNA ter Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Območna izpostava Koper.

Vsi zainteresirani se za dodatne informacije in prijave lahko obrnejo na enega od teh elektronskih naslovov: kultura@visitkoper.si, info@sticisce-iskra.si, oi.koper@jskd.si;