DomovNoviceIzteka se drugi rok za prijavo na 10. Sladko Istro

Izteka se drugi rok za prijavo na 10. Sladko Istro

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri se izteka drugi rok za prijavo na 10. mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov – Sladka Istra, ki bo v Kopru konec septembra.

Še do jutri, 15. junija, se lahko ponudniki istrskih, slovenskih in tujih sladkih dobrot, čokoladnih izdelkov, vinarji, pivovarji, čebelarji in prodajalci različnih kuhinjskih in slaščičarskih pripomočkov, kuharskih knjig in drugih z gastronomijo povezanih vsebin prijavijo na drugi rok za prijavo za sodelovanje na 10. Sladki Istri.

Foto: arhiv ekoper.si
Spletna prijavnica, cenik in pogoji sodelovanja so ponudnikom na voljo na TUKAJ, sicer pa se bodo prijave na Sladko Istro zaključile 16. julija.

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov, ki ga bodo v Kopru gostili od petka, 28. septembra, do nedelje, 30. septembra 2018 že deseto leto zapored, velja za največjo tovrstno prireditev v državi. V luči letošnje desete obletnice in praznovanja Evropskega leta kulturne dediščine bo prireditev poleg kuharskih in slaščičarskih delavnic in šovov, vinskih degustacij, delavnic za otroke in drugih sladkih vsebin ponudila tudi bogat kulturni program.