DomovNaši krajiIzteka se najugodnejši rok za sodelovanje na 11. Sladki Istri

Izteka se najugodnejši rok za sodelovanje na 11. Sladki Istri

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Ponudniki sladkih izdelkov in vsega, kar je povezano s svetom sladkega, se lahko do 12. maja prijavijo na prvi in obenem najugodnejši rok za sodelovanje na 11. Sladki Istri, ki bo v Kopru 28. in 29. septembra.

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra velja za največjo tovrstno prireditev pri nas. Na stojnicah se vsakič znova predstavijo najrazličnejši ponudniki sladkih izdelkov, sladkih pijač in vsega, kar je povezano s svetom sladkega. Sladka Istra bo letos povezala in posladkala osrčje Kopra v soboto in nedeljo, 28. in 29. septembra.

Ponudniki, ki bi se na prireditvi želeli predstaviti s svojimi sladkimi dobrotami oziroma drugimi izdelki, ki so povezani s svetom sladkega, to lahko storijo prek spletne prijavnice na tej povezavi.

Do te nedelje, 12. maja, lahko izkoristijo najugodnejši rok za prijavo, sicer pa bo prijava na prireditev možna vse do 15. julija oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Prireditev bo tudi letos pospremil bogat spremljevalni program s slaščičarskimi delavnicami, kuharskimi šovi in drugim zanimivim dogajanjem.

Vsi zainteresirani se za dodatne informacije lahko obrnejo na info@sladka-istra.si ali na 041 319 051.