DomovNoviceJanuarski pester program Centra mladih Koper

Januarski pester program Centra mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Po uspešno zaključenem letu, ki je v arhiv 2023 zapisalo dobrih štiristo prireditev ter aktivnosti, se CMK podaja v novo leto z novim programom, ki bo v januarju dal prednost zabavi, kulturi in športnim aktivnostim.

Po prvotedenskem premoru v letu 2024 so mladi in mlade vabljeni podeliti svoje glasilke. Na Gregorčičevi 4 bodo v petek, 12. januarja, ob 20. uri na programu karaoke, kjer bo vsak lahko zapel svojo najljubšo pesem.

V soboto, 13. januarja, bo svojo novo ploščo ob 20.30 na koncertu predstavila stoner rock zasedba Omega Sun, oder pa jim bo pred njihovim nastopom ogrela mlada, humorna in težkokategorna skupina Bibliban.

Za ljubiteljie gostilniških športov je tu turnir iz namiznega nogometa oz. »kalčeta«. Slednji bo v sredo, 17. januarja, ob 18.30 v prostorih Centra mladih Koper. Nove vsebine čakajo tudi četrtni mladinski center Markovec. Na MCMC-ju se bo isti dan, ob 17. uri, odvil prvi podkast z lokalnimi rap izvajalci.

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji jazz glasbe. V Center mladih Koper prihaja Tomi Purich Balkan Jazz Trio. Koncert bo v petek, 19. januarja, ob 20. uri.

V soboto, 27. januarja, pa se bodo na CMK-jevem odru oglasili lokalni nadobudneži kompleksnejših glasbenih žanrov. Strune in tipke bodo brusili Spiral Mind ter Bregove dere.

V mesecu januarju ne bodo manjkale niti delavnice in organizirana druženja. Več informacij na povezavi.

Foto: Center mladih Koper