DomovNoviceJekleni konjički so zavzeli Zabavlje

Jekleni konjički so zavzeli Zabavlje

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Minuli vikend so se pod težo jeklenih konjičkov tresla tla v Zabavljah, kjer je Motoristični klub Zabavlje organiziral že tretji motozbor, ki je tako postal tradicionalen. Zbora motoristov se je udeležil tudi koprski župan Boris Popovič, ki je motoristom zaželel predvsem varno pot in motoristično uspešno sezono.

Tridnevni motoristični raj se je z akustično obarvanim večerom pričel že v petek v večernih urah, že v soboto pa so se motoristi zabavali ob trdih ritmih rock in metal glasbe. Za ušesne brbončice so tako poskrbele glasbene skupine Batista Cadillac, Cowboys from Hell in Warmup Bones.

Zbora motoristov se je udeležil tudi koprski župan Boris Popovič. Foto: ekoper.si

Poleg tega so se motoristi odpravili tudi na panoramsko vožnjo, ki je potekala od Brezovice, mimo Gradina, Sirčev, Tuljakov, Sočerge, Lukinov pa vse do Gračišča, nato pa nazaj na prizorišče motozbora v Zabavljah, kjer so motoriste že čakale zabavne igre ob katerih so se družili in stkali še močnejše prijateljske vezi.

Poskrbljeno je bilo tudi za vse ljubitelje starih motociklov, saj so bili na ogled postavljeni nekateri Tomosovi motocikli iz koprskega muzeja Tomos. Da je bilo vse skupaj še bolj zabavno, pa je bil za motoriste organiziran tudi srečelov. Vse skupaj pa je zaokrožila predstavitev pripomočkov za čiščenje motornih koles.