DomovNoviceJunija pričakujemo enajst prihodov potniških ladij

Junija pričakujemo enajst prihodov potniških ladij

Naši krajiNoviceTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Na koprskem potniškem terminalu je v juniju predvidenih 11 prihodov potniških ladij, ki napovedujejo pestre poletne mesece. Konec junija bosta v Koper prvič pripluli potniški ladji Seaboun Encore in Vista.

V nedeljo, 2. junija, bo kot prva v mesecu k nam iz Benetk priplula Viking Sea, ladjarja Viking Cruises. V mesto bo pripeljala 900 potnikov in 700 članov posadke. Ladja se bo pri nas ustavila tudi v torek, 18. junija.

V soboto, 8. junija, se bo na potniškem terminalu privezala prestižna 295 metrov dolga potniška ladja Mein Schiff 6, ladjarja TUI Cruises. Potniška ladja s približno 2500 potniki in 1.030 člani posadke bo k nam priplula še v soboto, 15. in 29. junija.

Za nedeljo, 9. junija, je napovedan prihod ladje Marella Explorer 2, ladjarja Marella Cruises.

V nedeljo, 16. junija, bo v Koper priplula potniška ladja Norwegian Pearl, ladjarja Norwegian cruise line. Prestižna potniška ladja, ki pluje s hitrostjo 25 vozlov, ima kar 1.197 kabin za 2.400 potnikov in 1.070 članov posadke. Ladja se bo pri nas ustavila tudi v sredo, 26. junija.

V soboto, 22. junija, se bo na potniškem terminalu privezala potniška ladja Serende of the seas, ladjarja Royal Caribbean International. Ladja bo v mesto pripeljala 2.400 potnikov in 1.070 članov posadke.

Ob koncu meseca junija pa bosta na potniški terminal prvič pripluli potniški ladji Seaboun Encore in Vista. Za četrtek, 27. junija, je napovedan prihod potniške ladje Seaboun Encore. Le dan kasneje v petek, 28. junija, pa se bo na potniškem terminali prvič privezala potniška ladja Vista, ladjarja Oceania Cruises.

Foto: MOK, Vista Oceania Cruises