DomovNoviceV juniju se vrača tradicionalni festival CMoKFEST

V juniju se vrača tradicionalni festival CMoKFEST

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper (CMK) v juniju pripravlja športne in kulturne dogodke. Konec meseca bo skladno z zaključkom šolskega leta odmeval festival »od mladih, za mlade«, CMoKFEST 2024.

V soboto, 1. junija, bodo dijaki Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana razstavljali svoje izdelke preteklega leta. Zaključek razstave bodo proslavili s koncertom dveh glasbenih skupin Masaž in Rokerčki. Valjeni v CMK ob 19. uri.

V soboto, 8. junija, bo CMK gostil projekt Pogledi, ki se posveča senzoričnemu plesu. Projekt bo izveden v obliki delavnic ter zaključen z dvema uprizoritvama. Celoten dogodek bo trajal od 11. do 20. ure, interesenti pa se lahko na delavnice prijavijo na povezavi.

Ljubitelji plesnih dejavnosti bodo lahko svoje navdušenje nadaljevali tudi na delavnicah intuitivnega plesa. Slednjih se bo mogoče udeležiti 5., 12., 19. ter 26. junija ob 18. uri v Mladinskem centru Markovec City.

Ljubitelji komedije so v četrtek, 13. junija, vabljeni v CMK na odprti mikrofon za slovenske komike. Ob 20. uri bo stand up: Bunga!

Festival »od mladih, za mlade«

Mesec junij se bo zaključil s težko pričakovanim tradcinoalnim festivalom CMoKFEST, ki ga Center mladih Koper organizira skupaj z mladimi ter Klubom študentov Občine Koper. Prireditev bo potekala od 20. do 22. junija in gostila stand up predstavo, dvodnevni koncertni in športni program ter skate in BMX tekmovanji. Prizorišče dogajanja bo v Mladinskem centru Markovec City in na zelenico ob Skate parku Koper.

Več informacij o pestrem programu Centra mladih Koper najdete na povezavi.

Foto: CMK arhiv